Helhetslösningar

Vi har allt du behöver inom språk och kommunikation – och vi hjälper dig gärna hela vägen med smarta helhetslösningar. Vi formulerar snygga, tydliga texter som för ut ditt budskap, lockar kunder och skapar kontakter. Våra professionella översättningar ser till att de når en bredare, internationell publik. Vi designar snygga, lättanvända hemsidor som syns på Google och i sociala medier, uppskattas av besökare och hjälper dem hitta precis det de behöver. Med oss slipper du bekymra dig. Du slipper studsa mellan tio olika leverantörer. Du kan fokusera på din verksamhet och veta att du får personlig service och en riktigt bra produkt.

Läs mer

Voice-over

Behöver du speaker/berättare eller någon annan röstinspelning till ditt senaste projekt? Då har du kommit helt rätt. Vi erbjuder två utmärkta röster, Jesper Sandströms tydliga rikssvenska med en lätt norrländsk ton och Louise Turners klingande brittiska engelska. Båda två erfarenhet av att jobba med olika medieproduktioner, flexibla röster som passar  för såväl informationsmaterial och berättande som mer effektfull media, exempelvis reklam.

Läs mer

Översättning

Riktigt bra översättning är svårare än det kan verka. Det räcker inte att blint följa språkregler och ordböcker, att flytta ord från ett språk till ett annat utan det är en kreativ process minst lika avancerad som att skriva texten från första början. Visst kan man ibland översätta ord för ord,  men många gånger behöver man omformulera meningar, stycken, ja hela sidor för att skapa en bra text. Att lyckas fånga små nyanser och kulturella skillnader språken emellan gör en enorm skillnad i läsupplevelsen.

Läs mer