Copywriting – som syns online och i sociala medier

Copywriting är en utmaning i ett allt snabbare medieflöde. Vi blir bombarderade med information och de flesta av oss scannar stora mängder text för att hitta det vi behöver. I en sådan miljö är det avgörande att fånga läsarens uppmärksamhet. Rubriker som leder vidare till rätt  information. Texter som får läsaren att stanna upp, reagera och agera – att köpa era produkter eller tjänster, kontakta er, komma ihåg er.

Läs mer

Perfekta presentationer – nå ut till din publik

Det sägs  att många människor hellre skulle dö än tala inför publik. Visst har vi väl alla någon gång varit nervösa, men så behöver det absolut inte vara. Att tala inför folk är ungefär som att lära sig cykla. Är man ovan kan det kännas läskigt men när man väl lärt sig hur man gör går det betydligt lättare. Vi har talat inför små och stora publiker över hela världen – och vi kan lära dig precis hur man gör.

Läs mer

Professional Swedish – svenska för livet och arbetslivet

Professional Swedish är precis den svenskutbildning du behöver. Du får konkreta kunskaper i svenska som du kan börja använda direkt. Undervisningen bygger på såväl lång erfarenhet som det senaste inom pedagogisk forskning. Med hjälp av tydliga mål och nära koppling till praktiska situationer kan du snabbt utveckla ditt språk.

Läs mer