Perfekta presentationer – nå ut till din publik

Erfarna föredragshållare ger dig verktygen du behöver för att bekvämt tala inför andra och nå ut med ditt budskap

 

Det sägs  att många människor hellre skulle dö än tala inför publik. Visst har vi väl alla någon gång varit nervösa, men så behöver det absolut inte vara. Att tala inför folk är ungefär som att lära sig cykla. Är man ovan kan det kännas läskigt men när man väl lärt sig hur man gör går det betydligt lättare. Vi har talat inför små och stora publiker över hela världen – och vi kan lära dig precis hur man gör.

Utbildningsansvariga Jesper Sandström och Adrian Rodriguez har hållit föredrag för statsministrar, företagsledare och förskollärare, på ålderdomshem och i  EU-parlamentets plenisal. Vi delar med oss av våra knep, våra egna erfarenheter, pinsamma misstag och lyckade framföranden. Du får lära dig mer om psykologi och beteendevetenskap, hur vi kan använda det vi vet om människans sätt att fungera för att bli bättre på att kommunicera.

Spännande, engagerande föreläsningsavsnitt blandas med rollspel, praktiska övningar och konkret feedback. Du behöver aldrig oroa dig för timmar av tråkig teori som du inte har någon nytta av – vi tror faktiskt att nästan allt vi säger är är väldigt användbart.

Hur gör man för att anpassa budskapet till sin publik? Hur håller man presentationer och föredrag som människor fastnar för och kommer ihåg? Hur hanterar man eventuell nervositet och scenskräck? Alla sådana frågor – och mycket annat – får du svar på.

Utbildningen anpassas självklart efter dina behov och din tilltänkta publik med fokus på de mest effektiva strategierna för din målgrupp och det sammanhang där du ska presentera.

Kontakta gärna Jesper Sandström på 0768020881 eller [email protected] om du vill veta mer om utbildningen och hur den kan anpassas. Du kan även beställa en gratis behovsanalys för att få en tydligare bild av vad vi kan hjälpa dig med.