Professional Swedish –
svenska för livet och arbetslivet

Ett unikt utbildningskoncept där du snabbt lär dig precis den svenska du behöver för jobb, utbildning och vardagsliv.

Erfaren utbildare som själv studerat 15 språk
Konkret kunskap, snabba resultat 
Alltid anpassat efter din situation och dina behov


för att få mer information eller beställa gratis behovsanalys

Professional Swedish är precis den svenskutbildning du behöver. Du får konkreta kunskaper i svenska som du kan börja använda direkt. Undervisningen bygger på såväl lång erfarenhet som det senaste inom pedagogisk forskning. Med hjälp av tydliga mål och nära koppling till praktiska situationer kan du snabbt utveckla ditt språk.

Vår utbildning är mycket mer än vanlig språkundervisning. Vi hjälper dig att förstå och använda språket, på precis det sätt du behöver i ditt yrkesliv. Vi hjälper dig dessutom att förstå den omgivande kulturen. På så sätt kan du ta din svenska till nästa nivå, bli bekväm med den och göra ett naturligt professionellt intryck, varje gång. Utbildningsansvarig Adrian Rodriguez har själv bott i många olika länder och studerat 15 språk – han vet alltså vad han pratar om.

Utbildningen är alltid helt anpassad efter de behov som finns. Oavsett om du behöver bli säkrare på tekniska termer som används i ditt jobb, bättra på din sociala svenska för att känna dig bekvämare bland kunder och arbetskamrater, eller vill fokusera på något helt annat.

Kontakta gärna Jesper Sandström  på 0768020881 eller [email protected] om du vill veta mer om utbildningen och hur den kan anpassas. Du kan även beställa en gratis behovsanalys för att få en tydligare bild av vad vi kan hjälpa dig med.